Jongdierendag 2014 KSV

Jongdierendag KSV 2014

Jongdierendag 2014 zit er op. Wat was het mooi en gezellig.
We hadden gekozen voor een andere locatie met iets meer mogelijkheden en ik denk te mogen zeggen dat dit volledig geslaagd is. Speelboerderij het Platteland in Veulen was deze dag “The place to be” Of het aan de locatie lag weet ik niet, maar we begonnen sowieso al met bijna 100 dieren meer dan vorig jaar.

Dat verraste ons ook, met als gevolg dat we een aparte kippenkooi moesten inrichten. Uiteindelijk vonden alle dieren een mooi plekje.
Bovenop dat alles een standje van vogelvereniging Venray en Huub die zijn King speciaalclub onder de aandacht bracht.

Het paste allemaal in het totaal beeld. Een beeld dat ook nog eens werd opgenomen door Peel en Maas tv. Veel mooie predicaten maar eentje die er uit sprong. Franca en Martien Verrijdt uit Boxmeer zonden samen 12 Papillons in die maarliefst 10x een F haalden.
Een prachtig resultaat. Broer Herman zit ze echter op de hielen want hij behaalde met 7 Rijnlanders 6x een F. Konijnenfokkers op hoog niveau dus.

Dat belooft nog wat voor de komende shows. Opbouwen en afbreken verliep nagenoeg vlekkeloos. Rond half zeven was alles spik en span opgeruimd. Het wachten was nog even op de mensen die hun dieren naar huis brachten, maar zo rond 19.00 uur werd de barbecue aangestoken en begon een druk bezochte gezellige avond.
We kunnen terug zien op een geslaagde dag.


"1" / " 1 "
getimagesize() example