Konijnen tatoeëren, een inspannende bezigheid

Geplaatst op: 31 Juli 2018

Konijnen tatoeëren kan een inspannende bezigheid zijn. Een paar foto's hoe dit gedaan wordt.

ksv tatooleeuwenkopkonijn ksv tatooleeuwenkopkonijn

ksv tatooleeuwenkopkonijn ksv tatooleeuwenkopkonijn
ksv tatooleeuwenkopkonijn

De jaarlijkse fietstocht KSV

Geplaatst op: 02 Februari 2018

De jaarlijkse fietstocht met KSV wordt dit jaar gehouden op zondag 8 juli 2018.

Noteer die datum.

Kerstwandeling 26 december 2017

Geplaatst op: 1 Januari 2018

Traditioneel wordt er op 3e kerstdag gewandeld in de Kasteelse Bossen in Horst. 14 Mensen vertrokken vanaf ons clubhuis cafe 1878 in Leunen naar Horst om daar de 4 kilometer lange lichtjes tocht te lopen. Daar aangekomen werd het al gauw duidelijk dat de regen van de afgelopen dagen de wandelpaden had veranderd in modderpaden. Gelukkig zorgden de aanwezige lichtjes voor net genoeg licht om de grootste plassen te kunnen ontwijken.

Een drietal koren, twee joekskapelen en een paar gluhwein standjes maakten alles goed. Gezellig gewandeld. Natuurlijk werd er ook weer de traditionele groepsfoto gemaakt. Terug in Leunen werd er in café 1878 nog een paar uurtjes onder het genot van heerlijke erwtensoep en een paar alcoholische versnaperingen gekeken naar foto’s uit een recent en wat ouder verleden van KSV. Een viertal niet wandelaars sloten zich hierbij aan Een gezellige afsluiting van 2017.

ksv kerst activiteit

Fietstocht KSV 5 Juli 2015

Geplaatst op: 5 Juli 2015

Op zondag 5 juli 2015 werd er weer gefietst door Kleindieren Sportfokkers Vereniging "K.S.V. Venray e.o. Een prachtige route langs de Rijn. Natuurlijk werd de inwendige mens niet vergeten.

´s Morgens om half negen hadden de deelnemers zich verzameld bij Café Martens. De fietsen werden op de auto´s geplaatst en zo vertrokken ze naar Xanten. Bij aankomst eerst een kopje koffie en daarna de fiets op, Wim aan kop om de weg te wijzen.

Met de pont de Rijn overgestoken en via de dijk de weg vervolgt naar Rees. Onderweg veel mooie natuur en vogels gezien. Toen weer via de pont terug naar Xanten.
Hier ter afsluiting met zijn allen heerlijk gegeten. Al met al was het een mooie fietstocht en, behalve een regenbui net voordat ze Rees binnen kwamen, waren de weergoden hen goed gestemd.

Lees Meer